Kylaggregat Isotherm ITC 3251 SP

19 600,00 kr 15 990,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
TH-3251ITC
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Isotherm kylaggregat med ITC styrning är det senaste för att få bättre strömförbrukning på ett kylaggregat. ITC aggregat finns med eller utan ackumulering av kyla, tidigare ASU. Precis som tidigare känner elektroniken av om det finns någon extern laddning, så som solpanel, motorgång etc. När detta händer så varvar kompressorn upp och kyler ner magasinet (3201ITC, 3251ITS/SP etc) eller bygger upp extra kyla i matvarorna, så kallad ”overcooling”. Då sänks temperaturen ytterligare 3 grader under inställt värde. Dock ej under 0 grader, detta då en temperatursensor övervakar systemet så detta inte kan hända.

ITC Digital Display visar tydligt och kontrollerar temperaturen i ett kylskåp från utsidan av kylskåp/frysskåp. Systemet är framtaget för kunder som vill ha ett snyggt gränssnitt och en bättre kontroll, samt minska strömförbrukningen ombord. Tack vare en temperatursensor i skåpet känner den elektroniska styrenheten den faktiska lufttemperaturen och bearbetar den i kombination med användarens valda inställningar för att bestämma kompressorns funktion. Det är enkelt att avläsa inställd eller faktisk temperatur, val av kompressorns driftlägesinställning (ITC, Eco och nerkylningsläge), samt val av 3 stycken batteriladdningsnivåer. Genom att kunna ställa olika nivåer när kompressorn ska varva upp, fungerar sig ITC utmärkt med litiumbatterier.

Flera fördelar med ITC är:

-Upp till 25% energibesparing på grund av en effektivare användning av kompressorn
-Upp till 40% besparing med lagrad kylenergi i mat och dryck eller kylmagasin
-Snabbkylning vid hög spänning
-Mjuk start för att undvika strömtoppar vid start
-Eco läge
-Lätt att sätta batterispänningslägen direkt på displayen
-Anpassad för litiumbatterier
-Lätt att eftermontera

Specifikation:
Driftspänning 12-24 V
Max Boxvolym 125 L
Förångare Litet Kylmagasin 
Mått Kylmagasin (LxBxH) 300x210x60 mm 
Mått Kompressor (LxBxH) 210x135x155 mm 
Vikt  15 kg 
Strömförbrukning Medel/Max (12V) * 0,35 / 4,8 A
Kompressor typ Danfoss BD35F 
Temperaturområde Ner tiil +2°C 

*)Avser medel/max strömförbrukning vid 12 volt med +6°C i kylutrymmet och omgivningstemperatur +22°C mätt i normalisolerad kylbox med halva rekomenderade maxvolymen enligt ovan och motorgång 1 timme/dygn. Medel är snittförbrukning över tid och max är förbrukning då kompressorn går. 

Mer information
Namn Kylaggregat Isotherm ITC 3251 SP
Varumärken Isotherm
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna