Garmin GPSMAP 276cx

7 549,00 kr 6 390,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-01607-01
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Garmin GPSmap 276CxDen legendariska navigatorn för all slags terräng är tillbaka • Utvecklad från den mångsidiga GPSMAP 276C – med samma suveräna anpassningsmöjligheter

 • Fler sensorer – med GPS+GLONASS, höjdmätare och 3D-kompass

 • Stor 5-tums WVGA-display som kan läsas i solljus

 • Avancerade navigeringsfunktioner – Drive-läge, TTS-röstinstruktioner, Kurviga vägar osv.

 • Uppkopplad via Bluetooth®, ANT+ ® och WiFi®

 • Förprogrammerad fritidskarta över Europa och 1 års kostnadsfritt BirdsEye-abonnemang

 • Fler kartalternativ tillgängliga – däribland BlueChart® g2 och TOPO-kartor
Om du vill uppleva det bästa med Garmins navigering är GPSMAP 276Cx idealisk för dig. Den här navigatorn ger kvalitativ navigering i terräng och på vatten. Den nya 276cx tillför en hel rad avancerade navigeringsfunktioner utan att begränsa den ursprungliga 276-upplevelsen. Med en stor 5-tumsdisplay, förbättrade sensorer, till exempel GPS+GLONASS, barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass, omfattande funktionalitet för sjöfarts- och utomhusaktiviteter samt stöd för olika kartor är den nya GPSMAP 276Cx en stark efterföljare i den här legendariska produktlinjen.


Den sanna upplevelsen av 276


Den nya GPSMAP 276Cx har utvecklats från den legendariska GPSMAP 276C, som var känd för att vara den mest mångsidiga och kraftfulla utomhusnavigatorn Garmin någonsin har byggt. För att garantera en verklig 276-upplevelse har Garmin behållit det mesta av användargränssnittet, till och med knappsatsen ser ut som sin föregångare. De som gillade 276 kommer att uppskatta alla de anpassningsmöjligheter de får med sin nya navigator och kommer att imponeras av alla nya funktioner som har lagts till den klassiska 276.


Förbättrad sensorteknik


GPSMAP 276Cx har fått en omfattande uppdatering av sensortekniken. Enheten har funktioner för GPS- och GLONASS-positionering för bättre prestanda i krävande miljöer. För att få optimal satellitmottagning i fordon kan du lägga till en extern antenn (ingår ej) till den inbyggda MCX-kontakten. För att förbättra situationsberedskapen finns nu även en barometrisk höjdmätare för att ge dig jämna höjdavläsningar och en elektronisk 3-axlad kompass som ger rätt kurs under alla förhållanden, även när du står stilla.


Utomhusoptimerat användargränssnitt


Vi vet hur viktigt optimal läsbarhet är under navigeringen. Därför skapade vi den nya GPSMAP 276Cx med en stor 5-tumsdisplay som kan läsas utomhus. Den har tydliga färger vilket ger bättre kartfunktioner. Tack vare betraktningsvinkeln kan man se tydligt från olika vinklar. Det tydliga och knappbaserade gränssnittet ger säker användning, även om enheten monteras i en cockpit och när det är skakigt, t.ex. på en båt eller i ett terrängfordon.


Robust och hållbar


Enheten är byggd enligt Garmins höga standard och fungerar bra under nästan alla förhållanden. Den är mycket hållbar och vattenklassad enligt IPX71, tack vare det noggrant testade tuffa monteringssystemet. Med mer än 4 års erfarenhet av att arbeta med Montana® kan vi erbjuda hållfasta monteringsfästen som passar nästan alla fordon eller båtar. För att ge dig ännu större frihet har vi gjort enheten mer flexibel när det gäller strömförsörjningen. Du kan antingen ansluta enheten till strömförsörjningen på din bil eller båt eller använda litiumjonbatteriet (upp till 17 timmars batteritid) eller 3 valfria AA-batterier (upp till 9 timmars batteritid).


 


Fler kartor med mer minne


Nästan var du än vill åka så har GPSMAP 276Cx en karta för att ta dig dit. Den levereras med ett stort 8 GB internminne med en förinläst baskarta över hela världen, en fritidskarta över Europa och 1 års kostnadsfritt abonnemang på BirdsEye-satellitbilder ingår. Den har även stöd för en mängd tillvalskartor som t.ex. BlueChart® g2 HD-sjökort, Garmin TOPO och TOPO PRO-kartor City Navigator® NT, Garmins egna kartor och BirdsEye Select rasterkartor. Med microSD-kortplatsen kan du utöka minnet ytterligare och få plats med fler kartor.Fler navigeringsfunktioner


I kombination med lämpliga kartor ger GPSMAP 276Cx ytterligare navigeringsfunktioner, som det välkända Drive-läget för ruttdragning längs kurviga vägar för motorcyklister, som tar fram mindre och roligare vägar att köra på. Om den används tillsammans med TOPO PRO-kartor, kan enheten välja bland ett antal rekreationsrutter och lämplig typ av väg för varje aktivitet eller fordon. Och för de som föredrar navigering på banor och spår ger den nya 276Cx också avancerad spårnavigering.


Förbättrade uppkopplade funktioner


Med den nya GPSMAP 276Cx medföljer också ett antal avancerade uppkopplade funktioner. Du kan ansluta din 276Cx via ett Bluetooth-headset för att få TTS-vägledning i hjälmen. Eller när den är ansluten till en smartphone2 kan du få Active Weather3 med väderprognoser och en animerad väderradarvy på kartskärmen, smartaviseringar som e-post, SMS eller uppdateringar i sociala medier eller LiveTrack som låter dig dela din exakta position med familj och vänner. Enheten kan även ansluta trådlöst till externa sensorer via ANT+, t.ex. tempe för externa temperaturvärden, eller så kan du koppla upp den till WiFi för trådlösa digitala uppdateringar och synkroniseringar av Garmin Connect™.


1Se Vattenklassning
2När den är ihopparad med en kompatibel telefon
3Active Weather är tillgängligt i Storbritannien, Irland, Portugal, Spanien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Österrike och Slovenien med partiell täckning i norra Italien.


Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance. Bluetooth®-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad.Förpackningen innehåller:
 • GPSMAP 276cx

 • 1 års abonnemang på BirdsEye-satellitbilder1

 • AMPS-monteringsfäste med marin monteringsbygel

 • Uppladdningsbart litiumjonbatteri

 • USB-kabel

 • batteriladdare

 • Dokumentation


1Hämtning av programvara krävs. Använd det medföljande abonnemanget på BirdsEye-satellitbilder med BaseCamp för att överföra en nästan obegränsad mängd högupplösta satellitbilder till handenheten under 1 år. När bilderna har överförts till enheten kan de nås där närhelst du behöver dem, även efter att det första erbjudandet på 1 år har löpt ut. Ytterligare abonnemang på BirdsEye-satellitbilder kan köpas.Fysisk aktivitet och prestation

 
Fysiska mått191,5 x 94,5 x 44,0 mm
Skärmstorlek, B x H127,0 mm (5,0 tum) diagonal
Skärmupplösning, B x H800 x 480 bildpunkter
SkärmtypLjussstark WVGA-display som kan läsas i solljus
PekskärmNej
Vikt450 g med uppladdningsbart batteri (medföljer); 415 g med AA-batterier (medföljer inte)
BatteriUppladdningsbart litiumjonbatteri (medföljer) eller 3 AA-batterier (medföljer inte); NiMH eller litium rekommenderas
Batteriets livslängdUpp till 16 timmar (litiumjon); upp till 8 timmar (AA-batterier)
VattenklassningIPX7
Högkänslig mottagareJa
Gränssnittkompatibel för höghastighets-USB och NMEA 0183
Kamera

Nej


Barometrisk höjdmätareJa
Elektronisk kompassJa (lutningskompenserad, 3 axlar)
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter)JaKartor och minne


BaskartaJa
Förladdade kartor

Förinläst fritidskarta över Europa och hämtning av BirdsEye-satellitbilder


Möjlighet att lägga till kartorJa
Inbyggt minne8 GB (3.2 GB tillgängligt för användning)
Accepterar datakortmicroSD-kort (medföljer inte)
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser)Ja
Waypoint-punkter/favoriter/platser10 000
Routes250
Spårlogg20 000 punkter, 250 sparade spårFunktioner för utomhusaktiviteter


Automatisk ruttdragning (ruttdragning med svänganvisningar på vägar)Ja (med tillvalskartor för detaljerade vägar)
Kompatibel med egna kartorJa
Jakt-/fiskekalenderJa
Sol- och måninformationJa
TidvattentabellerJa (med Bluechart (tillval))Garmin Connect™


Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data)JaExtra


Extra

 • Maximalt antal kartsegment: 15 000

 • Wi-Fi: Ja

 • ANT+: Ja

 • Bluetooth: Ja

 • Active Weather: JaMer information
Namn Garmin GPSMAP 276cx
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna