home Meny close
menu Meny

Fler bilder

-7%

Garmin STRIKER 4 (Dual beam givare)

Varukod: GA-010-01550-01

Ordinarie pris 1 599 kr

Specialpris 1 495 kr

Tillgängligt: I webblager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

3,5-tums CHIRP Fishfinder med GPS

 • Lättanvänd 3,5-tums fishfinder i färg med inbyggd, högkänslig GPS
 • Hitta fisk: markera och återvänd till dina fiskeställen, hamnar och ramper
 • Knappar gör det enkelt att använda
 • Innehåller CHIRP-ekolodsgivare (77/200 kHz), sändningseffekt (200 W RMS)/(1 600 W topp-till-topp)
 • Uppgradera till högpresterande CHIRP med en GT8- eller GT15-givare (säljs separat)

Att hitta fisk är enklare än någonsin med STRIKER 4 fishfinder. Markera och återvänd till dina fiskeställen, båtramper och hamnar och dela dina favoritwaypoints och rutter med andra STRIKER- och echoMAP™-kombinationer. Med Smooth Scaling™-grafik får du en bild utan avbrott när du växlar mellan skalor för djupområde. Med uppspelningsbar ekolodshistorik kan du bläddra bakåt bland ekolodsbilder för att markera waypoints som du ursprungligen kanske har missat. Dessutom har den en inbyggd realtidsbild och visar hastighetsdata. Innehåller fästen för tilt/vridning, CHIRP-givare (77/200 kHz) med material för givarmontering på akterspegel och trollingmotor. För högpresterande CHIRP kan du köpa en GT8- eller GT15-givare (säljs separat).

Upplev skärpan med CHIRP

STRIKER 4 fishfinder innehåller en Garmin CHIRP-givare (77/200 kHz) som ger en märkbart högre skärpa och detaljrikedom för fisk och struktur än traditionella 77/200 kHz-givare.

Istället för att skicka en frekvens i taget skickar CHIRP ett kontinuerligt svep av frekvenser, från låg till hög, och tolkar dem sedan individuellt när de kommer tillbaka. Eftersom frekvenserna ger ett bredare spektrum av information kan CHIRP-ekolodstekniken skapa skarpare fiskbågar med större objektseparation.

Du kan även uppgradera till högpresterande Garmin CHIRP-teknik som ger kristallklara ekolodsbilder med ännu mer bättre objektseparation och upplösning från grunt till djupare vatten. För bättre fiske är bottenkonturer mer synliga, även vid hög hastighet, och signalbrus kan undertryckas på större djup för att ge en bättre tolkning av det som finns nedanför.

Markera ställen med högkänslig GPS

Till skillnad från vanliga fishfinders har STRIKER-fishfinders en inbyggd, högkänslig GPS för att snabbt och exakt hitta din aktuella position och sedan upprätthålla GPS-positionen vart du än åker på sjön. Ännu viktigare är att de ger dig möjlighet att markera ställen där fisken nappar så att du kan återvända till samma ställe vid ett senare tillfälle. Du kan även markera hamnar, båtramper och andra platser på sjön. Följ bara vägen som skapas på skärmen för att återvända till dem när du vill.

Navigera enkelt med waypointkarta

Eftersom fishfinderenheterna i STRIKER-serien har högkänslig GPS kan du se din position i förhållande till waypoints som du har markerat. Använd waypointkartan för att enkelt se, markera och navigera till platser som undervattensväxtlighet, stubbar och hamnar. Den är också ett fantastiskt verktyg för att hitta tillbaka till båtramper. 

Kontrollera hastigheten på skärmen

Du kan snabbt och enkelt se båtens hastighet på skärmen på din STRIKER-fishfinder. Det är ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att se till att du trollingfiskar med rätt hastighet för betet du använder och för en viss fiskart. Det hjälper dig också att avgöra om du har rätt hastighet i områden där du bör köra långsamt.

Fiska vertikalt med inbyggd realtidsbild

STRIKER har både en fishfinder och en realtidsbild, allt i en enhet. När du står stilla och fiskar, till exempel vid isfiske eller när du pimpelfiskar efter röding, visar den inbyggda realtidsbilden botten, ifall den är fast eller lerig, din jigg eller det nedtyngda betet samt fiskens djup när den simmar in i ekolodsstrålen. Du kan även se hur högt jiggen lyfts upp eller sänks ned och om fisk rör sig mot den eller bort från den.

Ta med din fishfinder vart du än går

Det finns en bärbar sats för att du ska kunna skydda och bära med dig din STRIKER-fishfinder med GPS. Det gör att den är perfekt för kajaken, kanoten eller isfisket. Den innehåller ett uppladdningsbart förseglat batteri med laddare, inbyggd hantering och förvaring av givarkabel och ett givarfäste med sugkopp och flöte.

Förpackningen innehåller:

 •    STRIKER 4
 •    Givare med två strålar
 •    Fästen för akterspegel och trollingmotor
 •    Lutningsbart/vridbart fäste
 •    Strömkabel
 •    Dokumentation

Fysisk aktivitet och prestation

Fysiska mått 91,6 x 150,8 x 42,8 cm
Skärmstorlek, B x H 4,9 x 7,3 cm, 8,7 cm diagonalt (3,5 tum)
Skärmupplösning, B x H 480 x 320 bildpunkter
Skärmtyp HVGA-färgskärm
Vikt 230 g
Vattenklassning IPX7
Ljudlarm Ja

Rekommenderade ekolod och specifikationer

Funktion för ekolod med två frekvenser  Ja
Funktion för ekolod med två strålar  Ja
Frekvenser som kan användas

Traditionell: 50/77/200 kHz

CHIRP (mellanbandet och höga bandet)

Överföringseffekt 200 W (RMS)
Maximalt djup 488 meter (1 600 fot) i sötvatten*, 229 meter (750 fot) i saltvatten*
Bottenlås (visar retur från botten och uppåt)  Ja
Logg och diagram över vattentemperatur  Ja

Rekommenderade Fishfinder

Zoomning på delad skärm Ja 
Ultrascroll™ (visar fiskobjekt vid högre båthastigheter) Ja 
Fisksymbol-id (hjälper till att identifiera fiskobjekt) Ja 
AutoGain-teknik (minimerar radarklotter, maximerar objekt) Ja 
Justerbar djuplinje (mäter djup för föremål under vatten) Ja 
Realtid (realtidsvisning av fisk som passerar givarstrålen) Ja 
Vattentemperaturgivare inkluderad Ja 

Extra

Extra
 • Lutningsbart/vridbart fäste
 • Inbyggd GPS
 • Markera waypoints
 • Kurs över grund (KÖG)
Läs mer

Läs mer

Namn Garmin STRIKER 4 (Dual beam givare)
Varumärken Garmin
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x