home Meny close
menu Meny

Fler bilder

QUADRA 68 (LH)

Varukod: GU-21304-LH
Flugfiskerulle från Guideline, Quadra 68(LH)
3 299 kr

Tillgängligt: Slut i lager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

QUADRA - TIDLÖS ELEGANS OCH MODERN FUNKTIONALITET!
Rullen har ett tidlöst utseende med modern Large Arbour teknik med ett nytt unik broms system som är redo för Rock’n’roll när som helst.
Bromsen är tillverkad i Carbontex, sitter helt inkapslad och skyddad i centrumaxeln, helt opåverkad av vatten eller temperaturväxlingar. Spolens bredd och relativt stora diameter ger en jämn, pålitlig gång och en bromsverkan som förblir i det närmaste identisk från första till sista varvet backing. Bromsen har hela 25 lägen och kan enkelt justeras med bromsvredet som är placerat på rullens gavelsida. En, behaglig knarr hörs när fisken rusar, medan rullen är helt tyst under invevning.
Trots sin låga vikt och smäckra design är rullen stabil och driftsäker in i minsta detalj. QUADRA kan lätt vändas från höger till västerhands vevning.
FAKTA
Hus och spole är fräst ur ett stycke högkvalitetsaluminium. Bromssystemet är helt slutet och påverkas ej av vatten eller smuts. Diskret knarr på utras och ljudlös vid invevning. Alla modeller har en invändig ram som gör rullen extra stabil och förhindrar tunna skjutlinor att fastna mellan spole och rullhus. Lätt att byta från höger- till vänstervevning. Bromsen har hela 25 lägen/inställningar och kan enkelt justeras med den lättillgängliga bromsratten på rullens gavelsida. Anodiserad Gun Metal färg med blästrade, matta detaljer. Levereras i neoprenefodral.

Filmen nedan visar hur du byter sida på din rulle.
Läs mer

Läs mer

Namn QUADRA 68 (LH)
Varumärken Guideline
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x