home Meny close
menu Meny

Om Skeppa Sportfiske

Norrköpings Skeppsfournering grundades redan 1894 då Ernst F Hörner öppnade skeppashandel i staden. Under åren har verksamheten mer och mer gått från skeppsfournering till att mer serva båtägare samt sportfiskare runt om i regionen.

Fiskebutiken låg till en början i samma lokal som Skeppa Marin men i takt med att efterfrågan på sportfiskeutrustning ökat kraftigt de senaste åren öppnades det 2014 upp en butik på Flemminggatan avsedd för enbart sportfiskeutrustning. Butiken fick även eget namn och egen logga, Skeppa Sportfiske.

Under 2015 tog skeppa Sportfiske ett strategiskt beslut att erbjuda sitt sortiment till en bredare kundgrupp och tog därför valet att öppna en sportfiskewebbshop. Målet med denna verksamhet är att kunna erbjuda marknadens bästa sportfisketillbehör till konkurrenskraftiga priser och samtidigt ha en kundservice i världsklass.

I dag arbetar ett dedikerat team på sex personer med att driva butiken samt webbutiken framåt. Som skeppare för sportfiskeskutan står Marcus Pålsson som arbetat i butiken i över 15 år och har stor och bred kunskap om samtliga sportfiskemetoder.

Välkommen att handla hos oss och SKITFISKE på er!

 

Öppettider: 

Vardagar 9-18 

Lördagar 10-14

Avvikande öppettider: 

Julafton STÄNGT 

Juldagen STÄNGT

Annandag jul STÄNGT

Nyårsafton STÄNGT 

Nyårsdagen STÄNGT

Trettondagsafton  10-14

Trettondagen STÄNGT

Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x