Kamakura 7x50 Seamaster Compass

3 402,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
XX-KA40755
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Kamakura Sea Master 7x50 Compass
Ljusstyrkan är en nyckelfaktor hos en kikare som man använder på sjön. Att i tid upptäcka prickar i farleder även i skymning och dimma, kan rädda liv. Ljusstyrkan bestäms av hur mycket ljus kikarens lins släpper in, och ljusmängden avgörs av hur stort röret är i framkant. En annan viktig egenskap är förstoringsgraden.
Alltför mycket förstoring ökar rörelseoskärpan och följaktligen begränsas både synkvalitet och komfort. Sju gångers förstoring rekommenderas, då är förstoringen lagom men skakningarna från att båten gungar märks inte lika tydligt som hos en högförstorande kikare. Att en båtkikare är vattentät är väl självklart, likaså att den flyter om du tappar den i vattnet.

Kamakura Sea Master 7x50 SMC är en mycket populär båtkikare. Finns både med och utan kompass. Modellen är helt vattentät, gummiklädd och mycket stryktålig. Denna kikare är försedd med justerbara ögonmusslor. Optiken är antireflexbehandlad för bästa bildåtergivning. Sea Master SMC har också inbyggd pejlkompass som underlättar navigeringen. Kraftig väska ingår.

Mer information
Namn Kamakura 7x50 Seamaster Compass
Varumärken Kamakura
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna