Gorilla Epoxy 25ML

112,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
HF-08-9030-520
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Gorilla Epoxy tar epoxy till nästa nivå, Gorilla nivå. Gorillas epoxy är tillverkat på en formel som ger hög slagtålighet och styrka för att klara de tuffaste projekten. Dessutom är det snabbt! Gorilla Epoxy härdar på 5 minuter och kan hanteras på 90 minuter. Gorilla Epoxy är bra till att fylla i luckor samt att limma stål, trä, aluminium, keramik och mycket mer. Gorilla Epoxy är lätt att använda, vattentät, tål lösningsmedel och är säker för vardaglig hantering.

Förbered din arbetsyta och ytan som skall limmas, om du använder Gorilla Epoxy för första gången, eller limmar en ny typ av material, rekommenderar vi alltid att du provar på en provbit först. Förbered din arbetsplats: Användning av epoxy rekommenderas i ett väl ventilerat utrymme. Vill du vara säker på din arbetsplats är skyddad från spill, lägg ut ett icke ömtåligt underlag exempelvis en kartongbit.
Förbered ytan: För att förbättra vidhäftningen, rugga/slipa släta ytor före limning. Rengör sedan och torka alla ytor som skall limmas.
Tryck kolven så att mängden av bas och härdare är lika på en ren blandnings yta. Ytter förpackning kan användas som en blandnings yta. Blanda de två delarna i några minuter, tills färgen är enhetlig. Använd inom 5 minuter. När du blandar kommer du att märka att epoxyn värms upp. Detta är en reaktion som sker när bas och härdare blandas. Epoxy blandningen kommer att fortsätta tjockna och bindningsstyrkan kommer att minska ju längre du väntar. För att nå maximal bindningsstyrka, pressa samman delarna med en klämma, limknekt eller tejp.
Verknings tid 5 minuter för att applicera och placera ytorna i läge. Härd tid 30 minuter. Full härd tid 100 % efter 24 timmar i rumstemperatur, vid kallare förhållanden kan härdningen ta längre tid. Förvaring: För att stänga förpackningen, håll den så att toppen pekar uppåt, dra kolven lite bakåt, torka av toppen med en ren trasa och sått på korken (som sitter i kolvens mitt).
Ett klick ljud hörs när korken sitter på plats. Förvaras svalt och torrt. Besök våra FAQ sidor för mer information om vilka material Gorilla Epoxy kan limma. Första hjälpen Information se datablad.

 

Använd denna produkt på ett säkert sätt - Läs alltid etiketten och produktinformationen innan användning.

För mer information och säkerhetsdatablad kontakta vår kundtjänst.

 

FARA

Irriterar huden. Kan orsaka allergisk hudreaktion. Orsakar allvarliga ögonskador. Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Mer information
Namn Gorilla Epoxy 25ML
Varumärken Gorilla
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna