Garmin Hydraulisk autopilot Compact Reactor 40 med GHC 20

24 699,00 kr 20 980,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-00705-08
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Garmin Compact Reactor 40 Hydraulic Autopilot with GHC 20 Corepack - 010-00705-07


Det fulländade autopilotsystemet i ingångsklassen
- Innehåller Compact Reactor 40 CCU, ECU, pump och GHC 20 autopilot styrenhet och Shadow Drive.
-  Rekommenderas endast för båtar som är mindre än 30 fot och har en utombordsmotor1
- AHRS (Attitude Heading Reference System) med solid state i nio axlar
- Minimerar riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning samtidigt som den ger en bekvämare resa
- Minimal driftsättningshantering och kalibrering

Den hydrauliska autopiloten Compact Reactor 40 är utformad för båtar med en längd på mindre än 30 fot och fungerar som avlastning eftersom du slipper hålla i ratten för att hålla kursen i medelhöga till höga hastigheter1. Luta dig tillbaka vid styrplatsen och njut av tiden på sjön medan AHRS-tekniken med solid state i nio axlar gör resan bekväm.

Med den här autopiloten, som finns i tre olika corepack, kan du konfigurera autopilotinstallationen utifrån de funktioner du behöver och hur mycket du vill betala. Köp startpaketet (kompatibel plotter krävs2), lägg till en marin GHC™ 20-autopilotstyrenhet eller lägg till både en GHC 20 och Shadow Drive™.

Autopiloten är enkel att installera med flexibla monteringsalternativ och snabb och enkel driftsättning. Välj ett corepack med vår patenterade Shadow Drive-teknik och vrid bara på ratten för att ta kontroll över rattpumpen. Håll en konstant kurs för att återaktivera. Går att integrera med kompatibel Garmin-elektronik för att styra autopiloten från plotterskärmen. Dessutom kan den aktiveras för att följa en automatisk vägledningsrutt3 (kräver BlueChart® g2 Vision® HD-kartor).

AHRS med solid state i nio axlar
Med den avancerade AHRS med solid state i nio axlar ger Compact Reactor 40 dig mer flexibla monteringsalternativ. Dessutom minimerar det här nya systemet riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning, samtidigt som det ger en bekväm resa för alla ombord.

Reagerar på förhållandena
Den här fantastiska autopiloten reagerar på havet för att hålla kursen. Även när båten stampar och rullar kan du tryggt lita på att Reactor 40-autopiloten håller dig på önskad kurs.

Minimal driftsättningshantering och kalibrering
Alla autopiloter kräver driftsättningshantering och kalibrering – varenda en. Vi vet att du vill komma ut på sjön snabbt och har därför gjort den här processen så snabb och enkel som möjligt. Det är just det som är the Power of Simple.

Fullständig integrering med Garmin elektronik
Tillsammans med vår kompatibla nätverkselektronik har du fullständig kontroll på Compact Reactor 40, var du än befinner dig på båten. Förutom att hålla kursen vid i princip alla väder- och vindförhållanden kan systemet smidigt utföra flera olika förprogrammerade trolling- och sökprocedurer. Med BlueChart g2 Vision HD-kartor (säljs separat) kan du dessutom få extrafunktioner, till exempel automatisk vägledning3, som automatiskt styr efter GPS-rutter.

Behåll kontrollen med Shadow Drive-teknik
Compact Reactor 40 har stöd för patenterad Shadow Drive-teknik (tillval). Du kan vara trygg i vetskapen om att du behåller kontrollen också när autopiloten är aktiverad. Shadow Drive-systemet gör att autopiloten inaktiveras automatiskt om rattpumpen vrids, vilket ger dig full frihet att manövrera båten. Autopiloten tar över igen automatiskt när du håller en stadig kurs.

Ansluta till nätverksanslutna enheter
Compact Reactor 40 kan styras direkt från skärmen på din kompatibla Garmin-plotter1 eller via upp till tre GHC-styrenheter. GHC kommunicerar med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nätverket, så att autopilotens kursdata enkelt kan delas med andra enheter. Detta aktiverar MARPA- och kartöverlagring vid anslutning till en radar och plotter från Garmin. Det finns också en handhållen, trådlös fjärrkontroll som tillbehör.

1 Rekommenderas inte för fiske eller tillämpningar som kräver att du håller kursen medan du slantar eller i låga hastigheter. För tillämpningar som kräver att du håller kursen medan du slantar eller i låga hastigheter rekommenderas våra högpresterande Reactor 40-modeller.

2 Kräver echoMAP™ CHIRP 5x/7x/9x plotter-/ekolodskombinationer, ECHOMAP Plus 6x/7x/9x plotter-/ekolodskombinationer, GPSMAP®-serien plotter 7400/7600/8000/8200/8400/8500/8600, eller GPSMAP-serien plotter-/ekolodskombinationer 7x2/9x2/10x2/12x2

3 Automatisk vägledning är avsett endast för planering och ersätter inte säker navigering.


Förpackningen innehåller:
GHC 20 Autopilot Styrenhet
Shadow Drive
Reactor 40 CCU (kursdator)
1,0-literspump
ECU (elektronisk styrenhet)
ECU-strömkabel
Förbindningskabel
Summer
NMEA 2000®-droppkablar (2 meter)
NMEA 2000-strömkabel
NMEA 2000-T-kontakter
Termineringar, hane och hona
Dokumentation


Specifikationer:
Enhetsmått, B x H x D: 10,9 x 11,2 x 4,8 cm (4,3 x 4,4 x 1,9 tum)
Pumpens mått, L x B x H: 16,8 x 10,0 x 8,5 cm (6,6 x 3,9 x 3,3 tum)
NMEA-utdata: NMEA 2000
Matningsspänning: 10–20 V
Driftstemperatur: från -15 till 70 °C (från 5 till 158 °F)

Mer information
Namn Garmin Hydraulisk autopilot Compact Reactor 40 med GHC 20
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna