Garmin GMR Fantom 18 Radar

27 049,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-01706-00
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

18-tums kupolradar med MotionScope™-teknik
- 18-tums 40 W kupolradar med solid state
- MotionScope™-tekniken använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål i olika färger för att undvika kollisioner, hitta fågelflockar och spåra väder
- Pulskomprimeringstekniken ger hög upplösning samtidigt som energin maximeras för att förbättra upptäckt och identifiering av mål
- Målstorlek ger dig möjlighet att justera storleken på objekten på radarbilden
- Detekteringsområde på 6 meter till 48 nautiska mil

Kupolradarn Garmin GMR Fantom 18 på 40 W med solid state har MotionScope-teknik, som använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål för att undvika eventuella kollisioner. Den går att integrera helt med utvalda Garmin-plottrar.

Kraftfull 40 W radar med 5,2 graders stråle
Du får utmärkt måldetektering på både nära och långt håll, från så nära håll som 6 meter till 48 nautiska mil, även i dimma och regn. Den horisontella strålbredden på 5,2 grader ger en högupplöst bild och hög antennförstärkning så att den kan urskilja mål på avstånd. Resultatet är att den här radarn ritar upp en tydlig, koncis bild av strandlinjer, andra båtar och annalkande väder – direkt på din Garmin-plotter. Du får konsekventa målpositioner, utmärkt objektseparation och pålitlig drift. Bilderna i 8-bitars True Color hjälper dig också att skilja stora mål från små mål och förbättrar objektseparationen. Radardata överlagras på sjökort (autopilot eller kurssensor rekommenderas). Låg strömförbrukning, omedelbar påslagning och ingen fördröjning från uppvärmning som med magnetronradar. Rotationshastigheter på 24 för minskad strömförbrukning och 48 varv/min för att ge snabba skärmuppdateringar.

MotionScope dopplerteknik
GMR Fantom-radar använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål för att hjälpa dig att undvika potentiella kollisioner, hitta fågelflockar och spåra väderinformation. Dopplereffekten är frekvensförändringen i radarekot på grund av målets relativa rörelse. Den gör att mål som rör sig mot eller från radarn direkt kan upptäckas. MotionScope markerar rörliga mål i olika färger på radarskärmen så att du kan navigera runt andra båtar eller hårt väder – eller mot fiskeställen där det finns ätande fåglar på vattenytan.

Målstorlek
Ger dig möjlighet att justera storleken på objekten på radarbilden.

Auto Bird Gain
Fiskare vet att där det finns fåglar vid vattenytan finns det också fisk. För att ytterligare förbättra fiskeupplevelsen kan du använda Auto Bird Gain. Det hjälper dig att hitta fågelflockar på vattenytan där du sannolikt också hittar betesfisk.

Ekospår
Ett bleknande

Mer information
Namn Garmin GMR Fantom 18 Radar
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna