Garmin Quatix 6 Klocka

7 499,00 kr 6 749,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-02158-91
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Garmin Quatix 6 - 010-02158-91

KOMBINERA STIL OCH FUNKTION - BÅDE PÅ VATTNET OCH PÅ LAND
quatix 6 är framtagen för dig som är seriös och kombinerar alla de bästa funktionerna i fenix® 6 med allt du behöver på sjön.

OMFATTANDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER
quatix 6 kan anslutas till kompatibla Garmin-plottrar, transceivern GNT™ 10 och andra enheter för att streama data till klockan.

AUTOPILOTSTYRNING
Du kan styra båten även när du inte är vid styrplatsen. Använd autopilotappen för att ändra kurs, aktivera mönsterstyrning och följa en GPS-rutt.

FUSION-LINK™ LJUDSYSTEM
Styr underhållningssystemet ombord från quatix 6 med den inbyggda Fusion-Link™ Lite-appen.

STREAMA DATA
Visa data, inklusive vattendjup, motorvarvtal, vind, anpassade data med mera, direkt på handleden när du ansluter quatix 6 till båtens kompatibla enheter.

MARKERA WAYPOINT
Du behöver inte förflytta dig till din enhet för att markera varje fångst. Använd klockan för att placera waypoints på plottern oavsett var på båten du är.

GARMIN SAILASSIST™
När det gäller segling vill du inte bara kunna reglera starttiden, utan även visualisera den. Skapa en virtuell startlinje för att få den perfekta starten. Använd även kryssningsguidning för att se om du har mot- eller medvrid.

BLUECHART® G3-SJÖKORT
quatix 6 har stöd för premiumsjökort med integrerad Navionics®-data.

SPORTAPPAR
I quatix 6 ingår alla aktivitetsprofiler i multisportklockan fenix® 6 med GPS för att registrera data från sporter både på vatten och land, bland annat golf, vandring, stand-up paddle, kajakpaddling och mycket mer.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Klockan mäter kontinuerligt din puls1 för att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter – även under vatten. Få tillgång till mer data i vår app på din Apple®- eller Android™-enhet.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Använd topografiska kartor för att navigera på dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

SATELLITNAVIGERING
Den här klockan är utrustad med högkänsliga funktioner för GPS-navigering och spårning plus ABC-sensorfunktioner (höjdmätare, barometer och kompass).

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel Apple- eller Android-smartphone.

BETALNINGSTJÄNSTEN GARMIN PAY™
Betala enkelt med Garmin Pay kontaktlös betalningslösning2.

MUSIK
Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamingstjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I quatix 6 kan du lagra upp till 2 000 låtar.

BATTERITID
Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatchläge, 36 timmar i GPS-läge och upp till 48 timmar i UltraTrac™ batterisparläge.

1 Se Garmin.com/ataccuracy.
2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
Apple är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB.Förpackningen innehåller:
quatix 6
Kaptensblått silikonarmband
Laddningskabel
Documentation

Mer information
Namn Garmin Quatix 6 Klocka
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna