Garmin Panoptix PS31 Forward

18 049,00 kr 14 290,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-01284-01
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Panoptix™ PS31 Forward

Med Panoptix Forward kan du se botten, strukturer och fisk som simmar omkring framför båten – i realtid och även när båten ligger stilla. Du får två imponerande vyer: LiveVü Forward och RealVü 3D Forward.

LiveVü Forward uppdaterar hela vyn med en enda ping och har ett utseende som mer liknar realtidsbilder när den visar rörliga ekolodsbilder i realtid. Du kan se fisk som simmar mot eller bort från båten. Du kan se småfisk och stora fiskar som simmar omkring, och även draget när du vevar in det.

RealVü 3D Forward uppdaterar ett snitt av 3D-området för varje ping och behöver 1–4 sekunder för att uppdatera hela sektorn. Det visar botten och fisken i vattenkolumnen som kommer mot båten. Den sveper framåt, och historiken på skärmen innehåller bara en svepning.

Lita på det du ser
Garmin är först med att tillhandahålla ekolodsbilder från Panoptix till din båt. Panoptix-ekolodet ser allt och liknar inget annat du sett. Det ger dig möjligheten att se runt hela båten i realtid. Du kan se fisk i vattenkolumnen i 3D. Du kan också se draget som du kastat i vattnet och följa det när du vevar in det. Du kan se fisk som simmar framför eller under båten. Du kan till och med se den jaga ditt drag. Men för att få en verkligt klar bild av Panoptix måste du uppleva det. Monteringssats för akterspegel till givare ingår¹.

Den framåtriktade akterspegelgivaren ska monteras på ett ställe som befinner sig ovanför vattnet vid hastigheter över 32 km/h (20 mph). Om den sitter under vattenytan bör marschfarter över 40 km/h (25 mph) undvikas. Givaren kan generera motstånd och få vattenstänk på sig vid högre hastigheter, vilket kan leda till att givarelementet roterar i fästet. Montera givaren stadigt på ett säkert ställe på båten. Var noga med placeringen för att undvika skador på båten. Om du är osäker kan du kontakta en professionell marininstallatör

Kompatibel med enheter som har nätverksuttag:
echoMAP 70dv, 70s
GPSMAP® 7407xsv-7416xsv
GPSMAP® 721-1020xs
GPSMAP® 820-820xs
GPSMAP® 8008-8015
GSD™ 25 CHIRP 


Fakta:
Givarkabel: m
Kontakt: RJ45

Förpackningens inehåll:
- PS31-givare med vy framåt (integrerad nätverkskabel på 30 fot, strömkabel på 15 fot)
- Trollingmotorfäste
- Akterspegelfäste
- RJ45-kontakt med delad ring
- microSD-kort med adapter för programvaruuppdatering