Garmin GSD 25

10 199,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
GA-010-01159-00
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Garmin GSD™ 25 Advanced Sonar Module - 010-01159-00

Förstklassig CHIRP- och ekolodsmodul
- Förstklassigt nätverksekolod
- Inkluderar 2-kanals CHIRP samt CHIRP SideVü- och DownVü-ekolod på 1 kW, för den skarpaste ekolodsbilden (givare säljs separat)
- Ger seriösa sportfiskare enastående möjligheter att lokalisera fisk och bottenstrukturer
- Fantastisk separation på fiskstim och enskilda fiskar - oavsett djup
- Djupkapacitet till 5 000 fot

GSD 25 är en förstklassig ekolodsmodul för nätverksprodukter som ger enastående möjligheter för seriösa sportfiskare att lokalisera fisk och se bottenstrukturer. Den har 2-kanals 1 kW CHIRP samt Garmin Garmin CHIRP DownVü- och SideVü-funktion för högsta möjliga upplösning både nedåt och åt sidorna. Bilden som presenteras på din kompatibla Garmin-plotter visar detaljer som är så tydliga och exakta att du faktiskt kan skilja på fiskstim och enskilda fiskar hela vägenner till 1500 meter.

Äkta 2-kanals CHIRP på 1 kW
CHIRP är den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade. CHIRP är en förkortning av Compressed High-Intensity Radiated Pulse. Vad det innebär för dig är mycket bättre målupplösning, skärpa och läsbarhet än du hittar i något annat ekolodssystem. Då du köper en GSD 25 väljer du den givare som passar dig bäst och frekvensområdena som används är låg/medel, låg/hög, medel/hög. Givare säljs separat.

Den skarpaste ekolodsbilden
Genom att tillföra CHIRP-teknik även för DownVü- och SideVü-funktionen får du den absolut högsta möjliga upplösningen både nedåt och åt sidorna. Denna funktion är inbyggd i våra nya GPSMAP xsv-produkter och i ekolodsmodulen GSD 25. Det finns givare som har en, två eller samtliga funktioner, du väljer den givare som passar dig bäst. Givare säljs separat.

Välj en Garmin givare
Det här nya ekolodet är så unikt att vi har utvecklat våra egna givare som är specialutformade för att fungera med vårt nya ekolod så att du får den allra bästa prestandan. Passar följande Garmin enheter:
GPSMAP® 7607
GPSMAP® 7608
GPSMAP® 7610
GPSMAP® 7612
GPSMAP® 8208 MFD
GPSMAP® 8212 MFD
GPSMAP® 8215 MFD
GPSMAP® 8500 Black Box
GPSMAP® 8530 Black Box


Mer information
Namn Garmin GSD 25
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna