home Meny close
menu Meny

Fler bilder

-20%

Garmin echoMAP CHIRP 42cv inkl givare (GT-20)

Varukod: GA-010-01562-01

Ordinarie pris 4 099 kr

Specialpris 3 299 kr

Tillgängligt: Slut i lager

Fri frakt på denna vara
Beskrivning

Beskrivning

Fiska med kraften från CHIRP

 • 4,3-tums färgskärm med knappar
 • Finns med eller utan givare med CHIRP, 250 W och Garmin CHIRP DownVü™, 500 W
 • Förinstallerad global baskarta som allmän referens
 • Innehåller Quickdraw Contours för att skapa egna HD-kartor
 • Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs 5 gånger per sekund

 

Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod. Den 4,3 tum stora echoMAP CHIRP 42dv är både lätt att installera och använda och finns med eller utan givare för CHIRP-ekolod samt Garmin CHIRP DownVü, det skarpaste ekolodet på sjön. Den innehåller Quickdraw Contours-programvara för att snabbt skapa dina egna HD-kartor med 30 cm-konturer medan du fiskar. Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs fem gånger per sekund. Sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkälla och fäste. Givarfästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP

De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMAP 42dv innehåller CHIRP-ekolod, den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade. CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Det innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets eko med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Det skarpaste ekolodet på sjön

Garmin DownVü-ekolodet ger dig en närmast fotografisk bild ner till 225 meter under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Traditionellt Garmin HD-ID™-ekolod och DownVü-ekolod kombineras i en givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare.

Skapa dina egna HD-kartor

Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad på din echoMAP CHIRP 42dv. Med den kan du direkt skapa egna anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer. Skräddarsy kartorna som du vill, du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Garmin eller dina vänner. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du bara fiskar medan Quickdraw Contours skapar kartor. Det finns ingen väntetid och du behöver inte heller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix™-givare, valfritt HD-ID-ekolod, valfri CHIRP-aktiverad Garmin DownVü-givare eller NMEA 2000®-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund

Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Ta med din echoMAP

När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

Uppgradera med de bästa kartorna på sjön

En enda microSD™-kortplats ger expanderbart minne för köp av tillbehörskartor, som BlueChart® g2 och BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision innehåller den exklusiva tekniken med automatisk vägledning från Garmin, en teknik som tar dig direkt till dina fiskeställen genom att snabbt skapa en rutt på skärmen baserat på din båts specifikationer som du kan följa för att undvika grunt vatten och andra utmärkta hinder.

Förbättrad Auto Guidance

Ange bara den plats du vill åka till, så söker den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen. Det hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

Med den förbättrade version 2.0 har du tillgång till fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga “via”-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med BlueChart g2 Vision-kartor¹.

Överföringar av GPX-waypoints

Om du har waypoints, spår eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handhållen Garmin-enhet – är det nu enklare än någonsin att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard. GPX är ett öppet standardformat för GPS-datautbyte mellan plattformar och program.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort krävs för den här tekniken.

Förpackningen innehåller:

Givarversion

 • echoMAP CHIRP 42dv med global baskarta
 • Ström-/datakabel
 • Montering för lutning/vridning
 • Skyddshölje
 • GT20-TM-givare (4-polig)
 • Akterspegelfäste
 • Monteringsmaterial
 • Dokumentation

Fysisk aktivitet och prestation

Fysiska mått 10,2 x 16,8 x 4,6 cm
Skärmstorlek, B x H

5,4 x 9,5 cm; 10,5 cm diagonalt

(2,1 x 3,7 tum; 4,3 tum diagonalt)

Skärmupplösning, B x H 480 x 272 bildpunkter
Skärmtyp WQVGA-skärm
Vikt 0,7 kg (1,6 lbs)
Vattenklassning

IPX7

Antenn Internal only
NMEA 0183-kompatibel  Ja
Strömförbrukning

7 W

Monteringsalternativ Monteringsbygel eller nedsänkt montering
Garmin Marine Network™-portar

Inga

Kartor och minne

Förladdade kartor

Inga

Accepts data cards

1 microSD™-kort

Waypoints

5 000

Rutter 100
Spårlogg 50 000 punkter; 50 sparade spår

Rekommenderade plottrar

Kompatibel med Garmins ekolod Ja
Stöder AIS (spårar objektfartygens position)  Ja
Stöder DSC (visar positionsdata från VHF-radio med DSC-funktion)  Ja
Tidvattentabeller  Ja
BlueChart® Mobile (planning) compatible

Nej

Garmin Helm compatible

Nej

Rekommenderade ekolod och specifikationer

Funktion för ekolod med två frekvenser  Ja
Funktion för ekolod med två strålar  Ja
Frekvenser som kan användas

CHIRP (low, mid, high)

Traditional: 50/77/20 kHz

DownVü: 260/455/800 kHz

Överföringseffekt 500 W (RMS)/4 000 W (topp-till-topp)
CHIRP sonar technology Yes (Built-in)
DownVü™ Ja (inbyggt)
SideVü™

Nej

Maximalt djup

2 300 fot vid 77 kHz, i sötvatten

1 100 fot vid 77 kHz, i saltvatten

(djupkapaciteten beror på vattnets bottentyp och andra vattenförhållanden)

Bottenlås (visar retur från botten och uppåt)  Ja
Logg och diagram över vattentemperatur  Ja
Sonar recording  Ja
Sonar history rewind  Ja

Anslutningar

Antal givarpoler 4
NMEA 0183 input ports

1

NMEA 0183 output ports

1

Video input ports Inget
Video output ports Inget
Wireless connectivity

Nej

Läs mer

Läs mer

Namn Garmin echoMAP CHIRP 42cv inkl givare (GT-20)
Varumärken Garmin
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x