Dometic Cool-Ice WCI-13

1 099,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Tillgänglighet: I weblager
SKU
DM-9600000500
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Det här högeffektiva och lätta kylboxen kan hålla is frusen i upp till tio dagar. Det är gjort av tjockt isoleringsskum av kylskåpskvalitet och har en unik labyrinttätning. Ta med dig iskalla förfriskningar vart du än åker!

 

FANTASTISK TÄTNINGSDESIGN

Det här tillförlitliga frysfacket har kraftig och tjock skumisolering av hög kylgrad och en unik labyrintpackning som håller kvar den kalla luften inuti facket och håller ute den varma luften under längre tid. Det garanterar att isen varar längre trots höga omgivningstemperaturer.
 
 

HÅLL IS FRUSEN I FLERA DAGAR

Kylboxarna i Dometics Cool-Ice-serie, som Dometic Cool-Ice WCI-13, är perfekta för varje tillfälle när det inte finns någon ström tillgänglig. Den håller din is fryst i flera dagar – upp till tio dagar beroende på modell, användning och omgivningsförhållanden. Dessa robusta isskåp är idealiska för väderutsatta miljöer, särskilt på båtar. Den tjocka skumisoleringen av kylskåpskvalitet och labyrinttätningen bidrar till att isen håller längre. Dess rotationsgjutna design innebär att det inte finns några sömmar där värme kan tränga in eller kyla kan tränga ut! Isskåpen Cool-Ice är även extremt starka, hållbara och lätta att rengöra. Det här isskåpet av mindre modell har en praktisk bärrem för enkel transport.

 

Produktens djupmått 386 mm
Produktens höjdmått 306 mm
Produktens breddmått 241 mm
Nettovikt 2.8 kg

Mer information
Namn Dometic Cool-Ice WCI-13
Varumärken Dometic
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna