home Meny close
menu Meny

Betalning och Leverans

Betalningsinformation

 

- Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan Du direktbetala genom internetbanken, betala med kort, betala mot faktura eller genom Klarna-konto.  

Klarna är en av de ledande leverantörerna av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När Du betalar med kort skickas Du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Klarna, där Du tryggt kan fylla i Dina kortuppgifter och genomföra betalningen. När betalningen har godkänts skickas Du tillbaka och får en bekräftelse på att Ditt köp är genomfört.  

Se mer på www.klarna.se och deras villkor på www.klarna.se/villkor.

 

Leveransinformation

 Vi levererar endast varor inom Sverige. När Din vara är klar för leverans så får Du via e-post ett meddelande om detta. 

Varor skickas normalt inom 2-5 vardagar, observera att detta endast är en uppskattad leveranstid. I de fall varan ej kan levereras under avtalad tid meddelar vi Dig så fort vi får kännedom om förseningen, Du har då rätt att häva köpet. Eventuell fraktkostnad syns alltid i kassan innan Du godkänner Ditt köp. Det är Ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid, som står angivet på avin, normalt 14 dagar. Om Du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut Ditt paket på utlämningsstället i tid, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera Dig för frakt- och administrativa kostnader, för närvarande 250 kronor.

 

- DHL Servicepoint

Leverans sker genom DHL till närmaste DHL Service Point, Du får en avisering via SMS så fort Dina varor ankommer till Din DHL Service Point. I aviseringen framgår sändningsnummer samt till vilket ombud varorna har levererats. För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt sändningsnummer.

- DHL HomeDelivery

Tunga och skrymmande varor levereras genom DHL HomeDelivery. 

- Med vanlig post

Mindre varor kan komma att levereras med vanlig post till din brevlåda.

- Hämtas i butik

Du kan också välja att hämta Dina varor i butik i Norrköping. När Din vara är klar för att hämta så får Du via e-post ett meddelande om detta.  För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt ordernummer.

 

Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x